A1 speelt zich voorlopig veilig, ODO 2 niet

Door PR

De (voor)laatste zaterdag van het seizoen is er altijd eentje vol spanning. Voor een aantal teams stond er nog een hoop op het spel.

 

ODO 1 speelde een wedstrijd waar niet meer veel van afhing tegen de nummer twee. Het eerste had vorige week al gestunt, deze week was ingezet op ODO 2. ODO 1 verloor met 15-18 van Albatros.

 

In de poule van ODO 2 waren van tevoren vele scenario's te bedenken over degradaties, driekampen en beslissingswedstrijden. ODO 2 deed wat het moest doen, en won overtuigend met 18-12 van Albatros 2. Helaas won concurrent KCC verrassend met nipte cijfers van koploper Vitesse. ODO 2 zal dus volgens zaalseizoen helaas uitkomen in de reserve 2e klasse.

 

Ook in poule A1G spande het erom. ODO A1 won eens spannende pot tegen VEO A1 met 13-8. Hiermee komt de A1 op 10 winstpunten, net als Eibernest en VEO; Phoenix A1 heeft nog geen enkel winstpunt. De drie nummers 5 zullen het dus nog onderling moeten uitvechten in een driekamp.

 

Kampioenen waren er ook te vieren: ODO B3 en ODO D1! Gefeliciteerd!

 

De B2 deelt de bloemen met Valto. De C1 speelt waarschijnlijk nog een driekamp om de beker, tegen Maassluis en Die Haghe.