Voorbeschouwing zaterdag 5 maart

Door PR

Het einde van de zaalperiode nadert!

 

Het is begin maart en het einde van het zaalseizoen begint op zijn einde te komen. De meeste teams spelen inclusief de wedstrijd van vandaag nog twee wedstrijden. Tijd om de balans voor alle teams eens op te maken. Hoe staan we er eigenlijk voor?

ODO 1 staat in de middenmoot van de 1e klasse, maar is nog niet geheel zeker van behoud in de eerste klasse. Om alles in eigen hand te houden is 1 punt uit de komende 2 wedstrijden genoeg om het vlaggenschip niet te laten degraderen.

 

ODO 2 staat onderin de reserve 1e klasse en moet minimaal 1 van de 2 komende wedstrijden winnen. ODO 3 staat derde in de competitie, met leuk spel en veel doelpunten vermaken zij vaak het publiek, soms is het spel nog wel te wisselvallig waardoor gedurende het zaalseizoen toch wat punten misgelopen zijn.

ODO 4 en 5 zijn beiden veilig, staan zelfs vrij hoog op de ranglijst, maar een kampioenschap voor beide ploegen is erg ver weg. Ook voor ODO 6,7 en 8 geldt dat er deze competitie niets meer te halen valt.

 

Voor ODO A1 is dit geheel anders; om in de eerste klasse te blijven zullen
de laatste 2 zaalwedstrijden moeten worden gewonnen, kom dus allemaal supporteren. ODO A2 en B1 staan netjes in de middenmoot. Nadat beide ploegen erg hoog hebben gestaan, zijn ze helaas een klein beetje afgezakt op de ranglijst. Gelukkig heeft ODO B2 zijn sterke start aan de competitie een goed gevolg weten te geven. Zij doen nog volop mee voor het kampioenschap! Succes zaterdag!

 

Ook B3 en C1 staan aan de kop van de ranglijst, worden ze zaterdag kampioen? Zaterdag spelen ze na elkaar, kom dus om 14.10 naar de hofstede! 

ODO C2 en C3 maken geen kans meer voor kampioenschap, beide ploegen spelen vandaag uit in Den Haag. De D1, onder leiding van Tim en Bart staan boven aan en kunnen zaterdag kampioen worden tegen Avanti! Doe jullie best jongen en meiden! De D2 en D3 spelen vandaag beide een thuiswedstrijd tegen de vrienden uit Delft, DKC is de tegenstander,
succes!

 

De E1 speelt vandaag uit tegen de nummer laatst, ONDO, de E2 speelt vandaag thuis tegen SEV om 11.15 en de E3 mag aantreden in Pijnacker tegen Avanti. Om 9 uur spelen de drie jongste teams van ODO, de F1, F2 en F3. Kom vroeg uw bed uit en kom kijken hoe deze kinderen in het veld rond rennen!

 

Mark