Excelsior (D) 7 – ODO 8  

Door Gerard

Wij vertrokken naar de Buitenhof, rekenend op een ouderwets houten vloertje. Echter wat schept onze verbazing een volledig nieuw complex waar je binnen kan parkeren, om vervolgens binnen in de Buitenhof te kunnen spelen. 

Hoewel we een paar basisspelers misten, hadden we er goede moed in. De vorm was er de laatste weken, dus het zou vandaag ook moeten gaan lukken. In het begin klopte dit inderdaad en scoorden we al snel 2 doelpunten. Daarna scoorden we echter 35 minuten lang niet – ja, u leest het goed, pas na ongeveer 15 min in 2e helft scoorde we weer. We stonden toen inmiddels 4 doelpunten achter. Het geluk zat ook al niet mee; 1 doelpunt afgekeurd, stip gemist enz. De tussensprint was daarmee van korte duur en dichterbij dan 2 doelpunten kwamen we niet.

Al met al een teleurstellende wedstrijd, waarin een combinatie van plaatsfouten, ontbreken van schot enz ons opbrak. Nou ja, het kan niet iedere week feest zijn – we staan weer met beiden benen (+hulpstukken) op de grond.  We hebben nu 2 weken vrij en gaan daarna proberen om de positieve lijn weer op te pakken. 

Marco en Judith nog hartelijk bedankt voor het invallen – aan jullie heeft het zeker niet gelegen.

 

Groet

 

Gerard