VEO F1 – ODO F1

Door een mama

Hallo allemaal, wat een knotsgekke wedstrijd was dat zeg!!! De eerste helft daar zullen we maar niet teveel over zeggen… We stonden met 4-0 achter, maar we weten met elkaar dat dat niet door jullie kwam. Verder zeggen we er maar niks over. Na de rust stond het al snel 6-1 achter, maar toen ging de wedstrijd ineens helemaal de andere kant op. Binnen no time was het 6-3 en daarna volgenden de 6-4 en 6-5. We keken elkaar langs de kant aan, zou het dan toch nog kunnen… De 6-6 viel een paar minuten voor tijd erin, maar helaas verdedigd. De bal ging weer naar de andere kant, maar gelukkig konden jullie hem weer onderscheppen. We hadden nog tijd voor 1 aanval en ja hoor, Femke scoorde de gelijkmaker. Super gedaan allemaal, van 6-1 terugkomen tot 6-6!!! We hebben genoten van jullie. Nu nog 2 thuiswedstrijden dus dan hopen we weer op een hoop supporters. Tot woensdag!