Voorbeschouwing zaterdag 5 februari

Door PR

Zaalsponsor:

 

Belangrijke punten in sporthal de Hofstede

 

Op zaterdag 5 februari zijn er veel belangerijke punten te verdienen in sporthal de Hofstede. Publiek is bij alle wedstrijden dus van harte welkom!

 

De eerste die er een punt bij mag tellen is Sven! Sven gefeliciteerd! ODO E3 start om 9:00 uur. ODO E3 doet leuk mee in de poule. Om de 2de plaats vast te houden, moeten ze de komende wedstrijden blijven winnen.

 

Om 10:00 uur worden de palen omgeruild voor de C3. Bij winst stijgt de C3 in de ranglijst. De concurrent van vandaag is Valto met slechts één punt meer. Na de C3 zijn de B2 en B3 aan de beurt. Deze teams bezetten nu (gedeeld) de 1ste plaats. Zij zullen er alles aan doen om vandaag de punten in Maasland te houden.

 

Tussen de aspiranten en junioren maken we eerst een gaatje vrij voor ODO 8. Wil ODO 8 nog een kans maken op het kampioenschap, dan zullen ze vandaag moeten winnen. Na ODO 8 is de beurt aan de A2. De A2 draait leuk mee in de middenmoot, maar met een aantal wedstrijd minder gespeeld kunnen zij nog wel een paar plaatsen stijgen. Er zal dan vandaag eerst gewonnen moeten worden van GKV.

 

Na ODO A2 is ODO 4 aan de beurt. ODO 4 is nog ongeslagen en wil dit zo houden. Vandaag staat Nieuwerkerk 6 op het programma. Zij staan momenteel op de 2de plaats. Na het 4de komt de A1 in actie. De laatste wedstrijden worden de resultaten steeds beter. Om een veilige plek vast te stellen in de poule, zijn de punten vandaag van harte welkom.

 

Voor ODO 2 en ODO 1 zou winst een hogere plaats op de ranglijst kunnen betekenen. Zij zullen er na de winst van vorige week alles aan doen om de punten in Maasland te houden.

 

Blijf na ODO 1 nog even zitten voor ODO 5. Zij zijn het voorbeeld voor vele teams. Vorige keer werd er nog verloren van Excelsior, weten zij nu wel te winnen?

 

Veel kijkplezier! Marije