Valto E2 – ODO E1   3-6

Door Rick en Rob

Helaas is er iets mis gegaan met het stukje van Maud en ??, maar gelukkig kunnen we via de website (hij komt dan ook nog in de volgende Praatpaal..) iets schrijven.

De 2e wedstrijd tegen Valto, uit in De Lier. Vooraf hebben we er weer op gehamerd, dat jullie je beter zouden moeten concentreren, en goed moeten letten op het naar elkaar gooien en fanatiek zijn 'naar de bal toe'. Eigenlijk houden we elke week wel weer een zelfde praatje hier over. De wedstrijd was nog maar net begonnen, of Valto maakte na 1 keer over gooien 1 – 0. De 2- 0 en 3- 0 volgende daarna heel snel, waarbij Valto eigenlijk niet eens heel goed was, maar zij door 1x de bal over te gooien, heel snel bij de korf kwamen en aan 1 kans genoeg hadden om te scoren. Daar sta je dan, 3 – 0 achter, en wat nu? Gelukkig pakten JULLIE het heel goed op!! Alsof we niet achter stonden, begonnen jullie heel fanatiek te korfballen, en zagen we een ODO E1 die keurig netjes de ballen snel en goed naar elkaar toe gooide, en netjes in de aanval rond speelde en een heleboel kansen kreeg….alleen, hij ging er maar niet in! Het zal toch niet waar zijn dat je zo goed speelt en geen doelpunten maakt?? Gelukkig, het was ook niet zo. Al snel vielen de 3 – 1, 3 – 2 en 3-3, en Valto mocht eigenlijk blij zijn dat het bij rust

3 – 3 bleef… in de rust konden we eindelijk complimentjes geven over jullie spel, en nu doorgaan die 2e helft…en dat deden jullie. Met kippenvel stonden wij langs de lijn te coachen, het spel was echt heel leuk en goed. Ook de aanwezige ouders keken trots toe! De kansen bleven komen, al snel na het begin van de 2e helft scoorden jullie 3 – 4 en wonnen we uiteindelijk met 3 – 6…! ODO E1, jullie hebben laten zien dat jullie wel degelijk veel bijgeleerd hebben de afgelopen tijd, en het was kicken voor ons om zo'n ploeg te coachen! Vanaf volgende week elke keer zo concentreren?? wie wat wat er dan nog allemaal gebeurt…..