ODO E1 – TOP/Wereldtickets.nl E4   3-1

Door Rick en Rob

Na de extra training van afgelopen woensdag (heel veel ouders en broertjes/zusjes hebben meegetraind!) moest het er vandaag dan van komen: tegen TOP E4 zouden we de punten gaan halen…..Vooraf hadden we (weer) besproken dat het gooien en de concentratie moesten verbeteren. En dat jullie laten zien dat je de bal wilt hebben…In een redelijke 1e helft ging het spel snel heen en weer, met veel balverlies aan beide kanten. ODO wist de bal iets beter in de ploeg te houden, en kon daardoor meer aanvallen. En dat leidde tot een mooie voorsprong bij rust. Na rust ging het spel bij vlagen beter, maar jullie coaches zijn nog niet helemaal tevreden! Het gooien en vangen moet beter kunnen! Ook met de concentratie viel het tegen…Uiteindelijk wisten we de wedstrijd heel verdiend met 3 – 1 te winnen.