ODO 3 – ODO 5   11-19 (geen oefenwedstrijd, maar Clinic)

Door Rob van der Hak

Tja, inspiratie genoeg voor weken en weken….watzou je nu nog als 'proza' aan de ODO site toevertrouwen? De proza was in overdrachtelijke zin aanwezig @Lentiz, gisteravond.

Het 5e had alles op alles gezet om de clinic zo leerzaam mogelijk te laten zijn, zowel in fysiek opzicht (voorbereiding, squash challenges) en mentaal, tactisch opzicht. Alle (behalve de verstrekster van de 5 P's) individuele leden van het 5e kregen de gelegenheid om hun sterkste punten te demonstreren en over te brengen. De katalysator van dit alles werd zodoende buiten de basis gelaten om ook hier zijn sterkste punt te maken: de catering.

Bij het binnen brengen van de zakken, kannen en kruiken bleek de wedstrijd met nog een kwartier te gaan, ook al in kannen en kruiken te zijn, getuige de 15 – 6 tussenstand. Een enkele 3de-ling zei nog manmoedig dat dit in hun voordeel was maar het stralen van ODO 5 was te krachtig om het echt te geloven. Gallery play in ultima forma is nog niet voldoend eom recht te doen aan de voorstelling.

In de dying minutes mocht cateraar dezes alsnog invallen om op zoek te gaan naar de op dat moment

onvermijdelijke 20ste treffer (eenzelfde gevoel als bij de 10 – 0 van PSV-Feijenoord). Er was zelfs 1 hele 100% kans om dit te verwezenlijken echter ook nu bleek dat de cateraar in deze niet uitblinkt. Eindstand derhalve 11 – 19. Het bittergarnituur (zonder de blijkbaar ge-explodeerde bitterballen) als offermaal van de verliezer aan overwinnaar en de frisdrankjes smaakten prima, en het was daarna nog lang gezellig @Lentiz met een ongekende, opmerkelijke groep zo samen. Speciale dank gaat uit naar E. P. Te M. die voor deze speciale gelegenheid de scheidsrechtersfluit uit de kribbe had gehaald en soeverein de wedstrijd in de hand hield en het zelf tot het einde toe fysiek volhield. Ook dank voor het toegestroomde publiek en scouts (uit 1 en 2) en de afvaardiging van sponsor Anais Anais.

Ik zou trouwens nog een hele mooi uitspraak van Thijs quoten maar ben die uitspraak helaas even kwijt. Binnenkort zal een aandenken aan deze avond op een permanente manier de ODO site sieren, dus hou de bezoeken vol!

 

Een hele fijne jaarwisseling toegewenst,

 

Rob