KVS B1 – ODO B1   10-5

Door Diana

Na een wat laat vertrek en geglibber over de weg kwamen we aan in Scheveningen bij KVS. Zoals gewoonlijk begonnen we met een praatje van Mark en Sven. Daarna gingen we warmlopen en inschieten. Zo begonnen we aan de wedstrijd in de vakken: Thom, Huy, Emma en Diana en in het andere vak Bart, Martijn, Judith en Cynthia.
Aan het begin van de wedstrijd waren we nog niet helemaal wakker en stonden we 2-0 achter. Met deze stand begonnen we pas echt aan de wedstrijd. Beide partijen kregen kansen. Uiteindelijk wist Bart een schot te scoren. Helaas lieten we er ook een door, waardoor de stand 3-1 werd. Zo werd er om en om gescoord en hadden we goede kansen om terug te komen. Eerst scoort Thom een kort schot, vervolgens de tegenpartij een strafworp. Daarna scoort Bart een kort schot en weer scoort KVS, waardoor de stand op 5-3 komt. Hierna werd KVS echt de betere partij, dat ze ook lieten zien in de score. Ze maken er 7-3 van door een strafworp en een korte kans. Voor rust weet Martijn nog wel een strafworp te scoren. Hierdoor gaan we de rust in met 7-4.
In de rust hadden we besloten om zeker nog niet op te geven, want we hebben tenslotte alle gewonnen wedstrijden met minstens vier punten achter gestaan, er was dus nog van alles mogelijk. Maar als we wilden winnen, moesten we wat beter ons best gaan doen en zeker niet onze koppies laten hangen.
Met deze instelling gingen we verder in de tweede helft. KVS kwam door een strafworp op 8-4. Maar er was nog niets verloren. Thom scoorde een mooie vrije bal. Helaas hebben we hierna niet meer weten te scoren. We hebben genoeg kansen gehad, maar ze vielen er niet in. KVS was duidelijk ietsje beter dan dat wij waren. KVS heeft nog twee schoten gescoord, waardoor de eindstand 10-5 werd.
Nu kunnen we lekker genieten van de vakantie. En spelen we volgend jaar pas weer de volgende wedstrijd, tegen Die Haghe B1.
Cynthia, bedankt voor het invallen. Want zonder jou hadden we misschien deze wedstrijd niet kunnen spelen. 😀