ODO 4 – KOAG 5   13-12

Door Patrick Z

Hallo mensen, ik dacht bij mij zelf ik heb vanavond toch niets te doen( Vrouw weer de deur uit !!) laat ik is een korte samenvatting van de wedstrijd van ons vierde schrijven van afgelopen zaterdag.

Ik las zoveel mooie lange verhalen van de andere ploegen dus ik kan dan toch niet achterblijven.

Het gaat best goed met ODO 4 dit seizoen op het veld doen we nog volop mee in de derde klasse voor het kampioenschap.

En in de zaal staan we er ook na drie wedstrijden goed voor in de vierde klasse . Het spel is nog weleens wisselvallig  maar dat is toch een beetje te wijten dat er veel in verschillende samenstelling wordt gespeeld door allerlei redenen. Nu is dat eenmaal zo en doen wij daar ook niet moeilijk over wij zijn al blij dat er toch weer elke zaterdag mensen bereid zijn om met ons mee te doen of reserve te staan naast zo een schreeuw coach.

Maar even  kort over zaterdag Koag 5 was onze tegenstander en op dat moment koploper bij ons in de poule. We begonnen goed aan de wedstrijden er werd over en weer gescoord maar wij stonden de gehele eerste helft aan de goede kant van de score en gingen de rust in met een 9-6 voorsprong. In de rust geprobeerd de ploeg scherp te houden omdat Koag toch heel veel dreiging had in hun aanvallen en een zeer gevaarlijke en geslepen ploeg is. Tweede helft hadden we het duidelijk moeilijker wij werden slordiger in de aanvallen en Koag bleef zeer gedisciplineerd lange aanvallen spelen met veel schot kansen. Hiedoor kwamen zij weer helemaal terug in de wedstrijd en werd het met nog bijna drie minuten spelen 12-12. Uit eindelijk hadden wij het geluk aan onze kant met een goede actie van Monique kregen we nog een strafworp mee en dit bleek de winnende te zijn . Ik wil de reserves bedanken en zeker ook Monique voor het meespelen en weer heeft laten zien dat het zonde is om naast het veld te staan als  je ook  in het veld nog van waarde kan zijn. Nou wie weet tot volgende week weer .