ODO E1 – Futura E1   4-4

Door Rick en Rob

Zo, het eerste wedstrijdpunt is binnen! In een leuke wedstrijd met leuke tegenstander Futura kon de bal goed worden rondgespeeld en wisten jullie elkaar en de korf goed te vinden. In de verdediging was het lastig, vooral tegen die blonde jongen van Futura…eigenlijk was het heel leuk voor ons (en ook jullie ouders!) om te zien dat het samenspelen steeds beter gaat! In een doelpuntrijke 1e helft vielen zowaar 7 doelpunten, helaas in ons nadeel, ruststand 3 – 4. Vlak voor rust had Maud nog een kleine botsing met een tegenstander, waardoor ze een sneetje in haar lip kreeg. Even bloeden, koelen en spoelen, en als een echte bikkel de 2e helft gewoon meedoen, klasse! En dan verwacht je eigenlijk in de 2e helft ook veel doelpunten, maar die bleven uit. Gelukkig waren we wel steeds beter in staat om die ene jongen van aanvallen af te houden, deels door onze huisterrier Rosalie (klasse gedaan, meid!) en door de anderen in haar vak, die onder de paal gingen voorverdedigen zodat er niet aangegeven kon worden. En je ziet door samen zo te spelen, ze wisten niet meer wat te doen… De minuten tikten door, en de stand was nog steeds 3-4….zou het dan niet meer lukken?

Jawel hoor, vlak voor tijd maakten we gelijk en juichten we allemaal het plafond van de sporthal er af!!!

En dat was dik, heel dik verdiend hoor, meiden!!