ODO B3 – Valto B3   5-4

Door Evianne

Hallo iedereen!

Afgelopen zaterdag mochten we om 12:00 spelen, daarom waren we gelukkig allemaal goed wakker.

We begonnen dus al gelijk goed met een mooie actie van Inge, binnen een minuut stonden we 1-0 voor. We hadden ook daarna veel kansen…

Met nog een doelpunt -ik geloof van Mirjam?- en een schot van Claire gingen we de rust in met 3-0 .

Maar na de rust werden we iets minder fel en lieten we op een gegeven moment toch één door voor Valto. En nog één. Uiteindelijk stond het zelfs 3-3…

Gelukkig werden wij daardoor weer iets feller en scoorde Mirjam er één: 4-3. Het ging dus inmiddels aardig gelijk op. Valto scoorde er nog een puntje.

Het werd spannend, een paar minuten voor tijd kregen wij een strafworp… Emily nam hem en.. scoorde!

Op het nippertje stonden we weer voor en we wisten deze voorsprong gelukkig vast te houden tot het eindsignaal.

Meiden van de C2, bedankt voor het reserve zitten.

De volgende keer mag Britta een stukje schrijven…