Fortuna/MHIR D2 – ODO D2   6-1

Door Sanne

Hoi jongens en meiden van de D2,

Afgelopen zaterdag begon voor jullie al de zaalcompetitie en de eerste tegenstander was Fortuna. Na een kort ritje met de auto kwamen we aan in Delft. Snel even omkleden en nog een kort praatje voor de wedstrijd begon. Tijdens het praatje in de kleedkamer hebben we met zijn allen afgesproken om met wat meer overtuiging en zelfvertrouwen het veld in te gaan. In voorgaande wedstrijden keken jullie vaak teveel tegen je tegenstanders op. Terwijl ze echt niet altijd beter waren! In de eerste helft hebben jullie dit zeker laten zien. Er werden goede lange aanvallen gespeeld en we kregen erg veel kansen. Jullie hebben lekker veel geschoten en ook de afvang was vaak goed geregeld. Helaas wilde de bal er bij ons nog niet in. Ook verdedigend hebben jullie het Fortuna erg lastig gemaakt. De ruststand was 1-0 voor Fortuna. In de rust hebben we afgesproken om de bal wat sneller rond te laten gaan en verdedigend moesten we net zo geconcentreerd blijven als in de 1e helft. Onze aanvallen werden helaas wat rommeliger, waardoor we de bal te snel kwijt raakten. Fortuna kreeg hierdoor steeds meer kansen en wist dan ook direct na rust te scoren. Gelukkig wisten jullie het goede spelletje van de eerste helft weer op te pakken en Merel maakte een mooi doelpunt. De laatste tien minuten was het voor jullie steeds lastiger om verdedigend geconcentreerd te blijven. Fortuna kreeg erg veel kansen en wist er nog een paar te scoren. Ondanks de uitslag vind ik dat jullie een hele goede wedstrijd gespeeld hebben.  Tot dinsdag allemaal! Groetjes Sanne