ODO E2 – ONDO (G) E4

Door Thom

Helden en heldinnen van de E2,

Afgelopen zaterdag mochten we weer lekker korfballen op ons eigen veld. Dit keer was ONDO de tegenstander. Voor de wedstrijd werd ik, bij de wedstrijd van de B1 tegen ONDO, door een paar van jullie aangemoedigd. Die wedstrijd hebben we gewonnen en we zijn kampioen geworden. De eerste helft van jullie wedstrijd was ik er niet bij, dus daar kan ik niet zoveel over zeggen. Wel dat jullie supergoed speelden en een hele mooie doorloopbal hebben gescoord. In de rust hebben we nog wat tactiek besproken en een lekker bekertje limonade op. Na de rust begonnen we weer scherp met het verdedigen en haalden alles eruit. De bal was bijna alleen maar in de aanval, waardoor we superveel kansen kregen. Van al die kansen gingen er twee in, volgens mij twee schoten. De eindstand 3-0 voor ODO (strafworpen 3-10 kwam vast door de slagroom). Na de vakantie gaan we weer lekker de zaal in.