ONDO (G) D2 – ODO D1   5-6

Door Tess en Isa

Hallo teamgenootjes!!!!!
We moesten zaterdag tegen ONDO: Onderschattelijke Nederlaag Door ODO!!!! Dat hebben Tess en Isa verzonnen! Zupaaa! We gingen weg vanaf ODO! En gingen naar S' Gravenzande. Onderweg zagen Tess, Isa en Charlotte en aapje in de muur! Tim&Bart konden weer eens niet komen! Dus ging Willem invallen voor hen! Hij maakte de volgende vakken:
Aanval:                                 Verdediging:
Twan/Daan                         Bart/Jelle
Bodhi was een heertje!    Isa was een heertje!
Charlotte                             Noortje
Tess                                    Margot

Na een gezellig WALLA praatje van Willem gingen we met veel moed en lachend het veld op. Toen werd het startschot gegeven. De wedstrijd begon ONDO scoorde een doelpunt het was 1-0. Toen mocht onze aanval aanvallen toen scoorde Twan zeg Walla toen was het weer 1-1. ONDO scoorde weer het was 2-1 ahhhh. Toen scoorde Bodhi het was 2-2 jippieajee walla! Toen scoorde Bodhi alweer het was 2-3 Jippieeeee!! Toen scoorde ONDO weer het was 3-3 ahhhhhh! ONDO scoorde weer het was 4-3 ahhh!
~~~~~~~~~~~~~~RUST~~~~~~~~~~~~~~~~
We gingen weer met volle moed en lachende hoofden naar het veld! De scheidsrechter floot en de wedstrijd begon alweer! Bodhi nam hem uit en we scoorde niet! Toen kreeg ONDO de bal weer en scoorde ook niet. Toen kregen wij de bal weer en Tess scoorde hem jippie ik! Het stond 4-4. We gingen wisselen. Het ging allemaal goed totdat ONDO weer scoorde ahhhhh! Jelle scoorde JIPPIEEEE! het stond 5-5. Jelle kreeg een strafworp mee maar scoorde niet ahhhh! Toen kreeg ONDO een strafworp mee en scoorde ook niet nog steeds 5-5. Het was heel spannend op het laatst! Gelukkig scoorde Jelle nog! Het was 5-6 Yess! Toen floot de scheidsrecher af en we hadden gewonnen! Nog 1 wedstrijd en we zijn zeker kampioen! Yesss! Toen gingen we weer terug naar Maasland en iedereen ging naar huis. Het was een superwedstrijd jongens!

Korfbal groetjes,
Tess~~~~~~~~~~~~~~~~~~Isa!!!