ODO E1 – Die Haghe E1   1-4

Door Rick en Rob

De 2e wedstrijd tegen Die Haghe E1….wat hadden zij bijgeleerd in de tussentijd, en konden jullie ook laten zien dat er goed getraind wordt? Zonder Naomi (nog ziek, maar het gaat beter!) en Fleur, maar met Kim Vijverberg met gekneusde pink (zij probeerde een bal met haar pink te vangen), en Jet Spuijbroek als reservedame begonnen we aan de wedstrijd. Al snel bleek dat Die Haghe weer heel goed en snel (dus niet haastig) de bal naar elkaar kon overspelen. Hierdoor kwam de bal vaak in hun aanval, en kregen zij kansen. Tegen jongens spelen blijft altijd wat lastig, ze zijn snel en er liepen heuse acrobaten bij! Helaas lukte het jullie niet om de bal goed naar de aanval te krijgen, en in de aanval werd de bal snel weer onderschept, zodat wij maar een paar kansjes kregen. Bij rust had Die Haghe er al 2 door de korf gegooid, en stonden wij met lege handen. Tijdens het praatje in de rust kwam het woordje PINNIG weer ter sprake……jullie mogen best wat pittiger spelen, en van je afbijten, hoor! En dat moet je dan vertalen door net zoals Die Haghe, wat feller op de bal te jagen, en je niet van de wijs te laten brengen….

Nou, in de 2e helft gebeurde er genoeg. We kregen meer en meer kansen, en het zat niet altijd mee. Maar ook Die Haghe scoorde weer 2 keer. Eindelijk, na een hele mooi aanval ODO, werd het 1 – 4. Als coach kan je alleen maar trots zijn als er door de hele aanval zo goed samengespeeld wordt, er ook nog een doelpunt gemaakt wordt!! Hierna kregen wij genoeg kansen om nog meer doelpunten te maken, wat helaas niet lukte. Rosalie probeerde in de laatste minuut met een snoekduik nog een doelpunt te maken, helaas lukte ook dit niet… Einduitslag 1 – 4, en die Haghe een terechte najaarskampioen. Zij zijn niet meer in te halen. ODO E1. Volgende week weer tegen ONDO E3. Als wij deze wedstrijden winnen eindigen we op een mooie 2e plaats!!

Tot op de training weer!!

woensdag half 7 aanwezig, we trainen op gras, en jullie halen 3 palen/korven/punten en 5 ballen

donderdag kwart voor 6 aanwezig, we trainen op kunstgras, jullie halen 3 palen/korven en 5 ballen…