GKV (H) A1 – ODO A1   10-7

Door Jesse

Hee allemaal
Zaterdag stond er op het programma een uitwedstrijd tegen Gkv in Den haag. Het was een droge ochtend, maar het veld was totaal niet droog. We speelde onze enigste wedstrijd op gras, nouja gras?
We begonnen onze wedstrijd na een praatje in de vakken: 1e aanval : Floor Eline Bart en Jesse en in de 1e verdediging: Iris Amber Rick en Jeroen.
Al snel stonden we op een stand van 2-2, ook al stond deze tegenstander bovenaan. We wisten dat we ze konden hebben. Na een paar mooie aanvallen waarin er ook nog schoten ingingen stond het ineens 2-5 voor Odo. Helaas maakte we veel plaats fouten in de verdediging waardoor de tegenstand weer de kans kreeg om terug te komen. Bij een stand van 5-5 gingen we onder de modder de kleedkamer in.

Na de rust gingen we weer verder met de wedstrijd. Het was moeilijk om een actie in te zetten zonder onderuit te gaan. De doelpunten gingen er bij ons niet makkelijk in, hierdoor kon Gkv steeds verder uitlopen tot een stand van 8-6. Jacco kwam er in voor Jesse. En ook Denise kwam erin die gelijk haar eerste bal die ze kon schieten erin gooide. Met een stand van 8-7 en nog 10 minuutjes spelen kon het nog alle kanten op. Maaike kwam er nog in bij een stand van 10-7. Maar het was al beslist. De scheids floot af. Helaas was de eindstand 10-7 voor Gkv.
Maaike en Jacco bedankt voor het invallen ene gefeliciteerd met het kampioensschap.
Deze week mogen we thuis spelen tegen Fortuna. Tijd voor weer 2 puntjes … ene Jeroen jij mag het volgende stukje schrijven