DES (D) B2 – ODO B2   3-12

Door Bart Scheffers

DES B2 – ODO B2

 

Hallo allemaal,
Deze week mochten we aantreden tegen DES uit Delft. We moesten om tien voor negen vertrekken maar dat lukte niet helemaal. De kantine was nog dicht en we hadden de spelersmap lag nog in de kantine dus.. Margreet naar huis gespurt en de sleutel van de kantine gepakt. Dan konden we toch eindelijk richting Delft vertrekken. Eenmaal aangekomen moesten we de uitshirts aan. Alleen waren deze voor sommige mensen (eigenlijk aan Sipke) te klein. Dus moesten we ze weer uit trekken en mochten we in het oude vertrouwde wit spelen ! Toen begon de wedstrijd de vakken waren: in de aanval: Lennart, Bart S, Debby en Esther. De verdediging: Arjen, Sipke, Anne en Lieke. Bart L en Cynthia zaten ernaast. We begonnen. De aanval van DES liep niet helemaal lekker en doordat de verdediging goed onderschepte krgen wij veel aanvallen en dat werd bekroond met een mooie doorloopbal. 1 – 0. Hierna zakte we een beetje in en maakten we veel plaatsfouten. Aan het einde van de 1e helft ging het weer iets beter en scoorde we een schot. 2 – 0. Wisselen, het vak dat nu in de aanval kwam liep iets beter en scoorde er gelijk twee. 

———————————————————–RUST——–RUST——————————————————–

Na een peptalk van Bram en een glaasje te zoete limonade keerde we terug naar het veld. Bart L kwam er in voor Bart S en Cynthia kwam er in voor Esther. we begonnen de wedstrijd een beetje slap, waardoor DES er snel twee inschoot. Heel even leek het fut te gaan… Maar toen gebeurde er iets (wat weet ik niet ), opeen gingen alle twee de vakken beter lopen en ging de ene bal er na de andere bal weer in. DES had geen schijn van kans tegen dit ODO. En ja toen stond het opeens 2 – 12 in ons voordeel !! oen floot de scheids af en waren we allemaal heel weg blij.

 

Een leuk dingetje om te vermelden is dat volgende week onze KAMPIOENSWEDSTRIJD is !! Dus ik verwacht heel veel mensen langs de lijn. 

 

Ps: let even op wijzigingen qua tijd de wedstrijd wordt misschien verplaatst naar 9 uur.

 

En de gene die de eer krijgt om volgende week ons kampioensstukje te schrijven is …………. Lennart!!

 

Tot DInsdag op de training .. Groetjes Bart