Refleks D2 – ODO D1   2-4

Door Bodhi

Zaterdag 25 September moesten we een wedstrijd tegen Refleks spelen. we gingen rond de 11:00 uur weg. Toen we daar aangekomen waren moesten we ons even omkleden en toen hield de trainer een praatje. Na dat praatje gingen we naar buiten. We gingen even warmlopen. na een paar minuten begon de wedstrijd. Reflleks begon met aanvallen, alsnel had Odo de bal en kon die naar de aanval brengen. Al snel scoorde Charlotte een doelpunt. Het was 0-1 voor ons! Refleks kreeg weer de bal maar er werd snel geonderschept. Toen kreeg de aanval de bal maar helaas werd er niet gescoord. Toen was het wissel. Maar toen scoorde Refleks een punt, en het was 1-1. De aanval kreeg de bal en toen scoorde Bodhi een punt. Wij stonden weer voor. Al snel scoorde Bart en het werd 1-3 voor ons. toen was het rust. De trainer ging even een praatje houden en toen gingen we weer verder. Bodhi en Tess moesten de tweede helft eruit en daar kwamen Noortje en Isa in. Odo begon met aanvallen. We kregen mooie kansen maar niet erin. Refleks kreeg de bal en er werd gescoord door Refleks. Toen scoorde Isa en het stond 2-4! Na een paar minuten floot de scheids. We hadden gewonnen!!! We gingen even omkleden en toen gingen we naar Maasland. Het was een goeie wedstrijd.