KK training peutergroep Dokus groot succes!

Door AC

Donderdagochtend was de peutergroep van Dokus uitgenodigd om een KK training te doen bij ODO. Om 10:00 stonden er 22 peuters op het veld. Het veld was een beetje nat, maar dat gaf niks, want het zonnetje scheen een beetje tussen de wolken door. We begonnen met tikkertje doen in een vierkant, afgezet met pionnen. Dat was veel te klein voor de kids, want ze renden meteen naar de andere kant van het veld. Na nog een keer tikkertje (heen en weer rennen naar de andere kant van het veld dus), gingen we in kleine groepjes met de bal rollen en de bal weggooien. Daarna heeft iedereen geprobeerd de bal tegen de gele mand aan te gooien. Na een bekertje drinken en een koekje hebben de kids zich nog uitstekend vermaakt met springen en skippyballen tussen de pionnen door.

Om ongeveer 11:00 was de KK training afgelopen, maar het was zo leuk bij ODO, dat iedereen is gebleven om te picknicken aan de picknick tafel. Om half 1 was de ochtend om en ging de peutergroep weer op weg naar Dokus. Bekijk de foto's.

Aanstaande maandag en dinsdag doen we dit nog een keer. En omdat het zo leuk was, zal dinsdag niet de laatste keer zijn geweest. 

 

Jeroen en Jakomijn