ODO 2 – Excelsior (D) 3   10-15

Door Sanne

Jong ODO niet sterk genoeg..

Sven, bedankt voor het doorgeven van de ‘pen’. Kwam eigenlijk helemaal niet uit..maar ach overal is wel een oplossing voor. Op zondag een stukje schrijven ging niet lukken vanwege een beursdag voor mijn werk, dus ik dacht..dan maar alvast een stukje schrijven op vrijdag. De titel van m’n stuk was: ‘Jong ODO wint spectaculair van Excelsior’. Helaas hebben wij dit alles behalve waar gemaakt..dus dan maar een nieuw stukje schrijven. Onder het mom van beter laat dan niet, hieronder een kort verslag van de wedstrijd.

Het zonnetje scheen, op het terras zat aardig wat publiek en na de spannende wedstrijd van ODO 3 mochten wij het veld betreden. De tegenstander was Excelsior 3. Een ploeg die net als wij 1 x gewonnen heeft en 1 x verloren. Na een kort praatje van Frits wisten we allemaal wat er van ons verwacht werd; 2 punten pakken! Helaas verliep de wedstrijd anders dan gepland.

Onze eerste aanvallen waren alles behalve perfect. Er werden veel te veel plaats fouten gemaakt, we waren niet genoeg in beweging waardoor we de bal veel te snel kwijt raakte. Excelsior profiteerde hiervan en binnen enkele minuten stond er 0-2 op het scorebord. Gelukkig wist ons andere vak de aanvallen beter op te zetten waardoor we terug kwamen tot 2-2. Volgens mij hebben we de hele 1e helft achter gestaan en gingen we rusten met 5-5. We wisten allemaal dat het spel beter moest en dat we moesten blijven zoeken naar de goede kansen en zo nu en dan was dit goede spel er ook wel, maar de kansen werden niet allemaal afgemaakt. Verdedigend lieten we ons ook te vaak verrassen en waren we niet scherp genoeg. In de laatste 10 minuten mocht Iris nog even meedoen en wist Reinder nog een mooie bal te scoren met 1 handje. Maar helaas was het niet meer genoeg. De eindstand was 10-15. Alle reserves bedankt! Zaterdag gaan we gewoon weer knallen tegen KCC in Capelle ad Ijssel. Deze ploeg staat samen met Rohda aan kop dus we moeten alles uit de kast halen! Degene die daar een verslag over mag schrijven is Reinder.