ODO F3 – Fortuna/MHIR F4   0-11 (strafworpen 6-5!!!!!)

Door Lisa & Margot

Hoi jongens en meiden van de F3,

Zaterdag speelden we alweer onze 3 wedstrijd met de F3. En dat het de derde wedstrijd was, was al goed te zien! Wat gaan jullie elke week vooruit met korfballen. We kijken even niet naar de uitslag van de wedstrijd, die viel een beetje tegen. De kinderen van Fortuna waren iets beter dan wij, maar wij worden elke week ook een stuk beter!
We hebben zelfs al 1x op de korf kunnen schieten in de eerste helft. Het aanvallen blijft nog wel een beetje moeilijk, maar het overgooien naar elkaar lukte al aardig. Tijdens het verdedigen vonden Lisa en ik dat jullie al keurig bij jullie tegenstander bleven. Alleen moeten jullie proberen steeds iets sneller naar jullie tegenstander gaan zodat je nog eerder je handen omhoog kan doen en je tegenstander niet kan schieten! En dan natuurlijk steeds die billen naar de paal, als je dat onthoudt gaat het verdedigen nog stukken beter!
Na de wedstrijd mochten we zoals elke week weer strafworpen nemen en dat ging goed deze week!! We hebben met elkaar maar liefst 6x gescoord!! Zo zie je nog beter hoeveel we al geleerd hebben! Het was helemaal leuk dat Fortuna maar 5x scoorde, zodat wij de strafworpen wedstrijd wonnen!
Als jullie aankomende weken nog zoveel bij leren als de afgelopen 3 weken gaan we binnenkort in de wedstrijd vast en zeker een keer scoren! Ook is het belangrijk dat jullie elke woensdag lekker komen trainen, daar kun je namelijk een hele hoop leren!!
Tot woensdag allemaal, dan gaan we er weer een leuke en leerzame training van maken!
Groetjes van Lisa en Margot (en haal ons niet door elkaar hè!!)