Weidevogels F2 – ODO F3   13-0

Door Margot & Lisa

Hoi jongens en meisjes van de F3, Afgelopen zaterdag waren jullie alweer helemaal klaar om de tweede wedstrijd van het seizoen te spelen. We mochten tegen Weidevogels, die dit keer niet paars maar wit/oranje waren. Dit keer was er ook niet veel tijd voor een praatje in de kleedkamer maar gingen we meteen beginnen. Het viel Margot en mij al meteen op dat het een stuk beter ging als vorige week! Jullie wisten heel goed te verdedigen als je tegenstander de bal had. Weidevogels had jammer genoeg wel kinderen die één jaar ouder waren en dus al ietsje slimmer waren met korfballen. Hierdoor konden ze er ook veel scoren. Dus let op voor de volgende keer; altijd met je billen naar de paal staan en bij je tegenstander blijven! Wij hadden het nog erg lastig met overgooien en gaven de bal steeds over naar elkaar, dat mag eigenlijk niet he! We moeten de volgende keer proberen om de bal te gooien naar elkaar. Durf de bal er maar eens overheen te gooien, maar dan wel richting iemand van ODO! Kevin was tijdens de wedstrijd goed in het afpakken van de ballen die geschoten werden door Weidevogels waardoor wij weer konden gaan aanvallen. Goed hoor! Wel was hij ook even afgeleid door een vliegtuig dat boven het veld langskwam. Gelukkig zag zijn tegenstander deze ook en was er geen probleem! Bo deed het tijdens de wedstrijd ook heel goed en heeft zijn tegenstander goed verdedigd! Marlies, Jana en Thijmen liepen goed vrij, dit gaan we de komende trainingen veel oefenen zodat het nog beter gaat!

Bij het nemen van de strafworpen hebben we er wel 3 gescoord! Margot en ik vinden het erg leuk om te zien dat het met het schieten ook steeds beter gaat. We horen ook dat een aantal van jullie wel eens oefent met een korf in de tuin, heel leuk!
A.s. woensdag is er weer training van 18.15 tot 19.15 en wij hopen dat iedereen er is! Als je niet kunt, graag even afbellen bij een van ons!
Groetjes van Margot (0630576304) & Lisa (0620583846)