ONDO (G) C3 – ODO C2   2-5

Door Anneiebannie & Celieniepieni

Lieve C2,
Afgelopen zaterdag moesten we tegen ONDO,
Helaas konden: Fabiënne,Rianne en Floor de niet bij zijn:(.Daarom ging Elize mee uit de C3,en kwam Eline helpen bij coachen(ALVAST BEDANKT daarvoor!)
De vakken waren deze zaterdag:
De AANVAL: De VERDEDIGING

Judith (HEER) Celine(HEER)
Vera(HEER) Anne(HEER)
Willianne(DAMEN) Larissa(DAMEN)
1ste helft Elize 2de helft Marijn Laura(DAMEN)
Een deel van de eerste helft waren we nog niet echt wakker(vond serena:P)En daarom stond het 1-0 voor ONDO. Maar daar kwam verandering in en scoorde Marijn der 1!Toen gingen we wisselen van functie met 1-1.En al gauw scoorde Laura het 2de doelpunt! En stond het 1-2 voor ODO!! En al gauw daarna scoorde Celine een Doorloopbal!! En stond het 1-3 voor ODO!!We gingen de rust in met 1-3!!
———>RUST<———-RUST——————
Na teams gesprek en wat limonade(Die VEEEELSTE zoet was). Gingen we der weer tegen aan! Het ging stukken beter als in de 1ste helft, en we waren ook veel feller! We speelde goed over en liepen goed vrij. En al gauw scoorde Vera het 4de doelpunt! Dus stond het 1-4 voor ODO. Maar vlak daarna scoorde ONDO der weer 1 en toen stond het 2-4. Maar daar lieten we ons door in de zeik zitten XD. Na een overtreeding van ONDO kregen we een strafworp en die nam Celine en die zat! Toen stond het 2-5 en kregen we het eindsignaal te horen!fuuuuutfuuuuuuuuuutfuuuuuuuuutfuuuuuuuut.
Xxxxx Anneiebannie & Celieniepieni;)
PS Serena voortan heel sirieus zijn hé?!XD
PPS Volgende week mogen Rianne& Judith het stukje schrijven:P