ODO E3 – Avanti (P) E5   2-0

Door Maaike en Tamar

Hallo allemaal,

Zo, de eerste wedstrijd zit erop! Vorige week zouden we eigenlijk een ochtendje oefenen, bij een toernooi in Delft bij Excelsior. Helaas ging dat niet door, omdat het de hele week zo slecht weer was geweest.
Maaike en ik vonden het dus wel een beetje spannend, omdat de meeste van jullie nog nooit, of niet zo vaak, met twee vakken hadden gespeeld! Maar wat ging het goed gelijk! Maaike en ik zijn helemaal super trots op jullie!
Helaas kon Thom niet gelijk beginnen, omdat hij vlak voor de wedstrijd een bal op zijn hoofd kreeg, gelukkig wilde Linette bij ons reserve zitten en wilden dus ook wel even beginnen, Linette nog hartstikke bedankt! Gelukkig kon Thom de tweede helft wel spelen en dat ging hartstikke goed! Heb je geen pijn in je hoofd meer gehad Thom?
De kinderen die als eerst gingen aanvallen, speelden erg goed rond! We hebben aardig wat kansen gehad. Gelukkig ging er toch één in na een hele mooie aanval. We speelden erg goed rond en toen er iemand ingesneden stond, maakte we een erg mooie actie, waaruit gescoord werd! Super hoor! De verdediging deed het ook hartstikke netjes, Avanti had erg weinig de bal in de aanval, waardoor wij lekker veel konden aanvallen!
De tweede aanval, dus de kinderen die eerst gingen verdedigingen en na 10 minuten wisselden, speelden ook erg goed rond! Die kregen ook erg veel kansen en wisten er gelukkig ook één te scoren!
In de tweede helft speelden we ook erg goed rond en kregen we ook veel kansen, maar helaas ging er geen eentje meer in! In de tweede helft ging ook Avanti steeds beter aanvallen, gelukkig wilde er bij hun ook geen eentje in, in de tweede helft!
Maaike en ik hebben erg van deze eerste wedstrijd genoten! Hopelijk volgen er nog meer van deze wedstrijden! 

Afgelopen woensdag is de sponsoractie van de AH en het Staalduinsebos begonnen. Als wij als E3 het meeste punten ophalen, kunnen we met het team iets leuks gaan doen! Dus spaar allemaal goed voor de E3 en stop de punten in een envelop, met daarop genoteerd: E3 en stop ze in de doos die in de kantine staat!
Voor meer informatie en de tussenstand, zie ergens anders in deze Praatpaal!

De trainingstijd is voor de E3 iets veranderd, in plaats van dinsdag om 18.00 uur te trainen, trainen we een kwartiertje eerder op de dinsdag, dus van 17.45 – 18.45!

Tot dan allemaal!

Groetjes,
Maaike en Tamar