Kamp DVD’s

Door Thijs

Zit je ook nog zo lekker na te genieten? Nee niet van je vakantie, maar van dat fabelachtige pinksterkamp natuurlijk. Ga er nog eens lekker een avondje voor zitten en geniet nogmaals met de kamp DVD. Op deze DVD staan zo’n 1750 foto’s. Zie jezelf nog eens glijden over de zeepbaan, Shrek’s trouwerij, een fantastische sportdag, sprookjesachtige spelen en ga zo maar door. Nu wil je uiteraard weten hoe jij aan zo’n DVD kunt komen… Dat is eenvoudig.
In de kantine staat een doos met DVD’s. Voor iedereen is er een DVD beschikbaar. Families die meerdere deelnemers hadden meegenomen krijgen er eentje en zij zullen even moeten speuren in de doos naar een van hun gezinsleden. Tip: Kijk bij een spelend lid.
De DVD’s zijn gesorteerd op basis van de teamindeling van VORIG seizoen (ofwel het team dat je had vermeld bij de inschrijving).
Het is een DATA-dvd met daarop de foto’s en een filmpje van de opening. Sommige DVD-spelers spelen de foto’s niet af. Handig om de foto’s op de computer te bekijken wanneer deze een DVD-lezer heeft. Heb je vragen over de DVD’s, zit je naam er per ongeluk niet bij, mail dan naar kamp2010.