ODO+ presenteert: Deep River Quartet op 29 oktober

Door Plus

In dit jubileumjaar kijkt ODO trots en soms wat nostalgisch terug naar het verleden. Ook ODO+ kan tevreden zijn. In zo'n tien jaar tijd organiseerden we zes prachtige concerten in ons dorpje! Onze succesvolste gasten waren misschien wel het Deep River Quartet, tien jaar geleden.

Dit jaar viert het Deep River Quartet toevallig zelf ook een jubileum: zij treden alweer 25 jaar op in binnen- en buitenland. Een mooie gelegenheid om de mannen nog één keertje naar Maasland te halen!

Op vrijdagavond 29 oktober 2010 staat het Deep River Quartet in de Maaslandse Nieuwe Kerk!

Voor wie het Deep River Quartet niet kent:

Het Deep River Quartet bestaat uit vier indrukwekkende Nederlandse stemartiesten, zie zowel a-capella als onder begeleiding van hun eigen band de sterren van de hemel zingen. Hun repertoire is indrukwekkend. Gospel, soul, pop, jazz, rock – de mannen zijn van alle markten thuis. De concerten van het Deep River Quartet zijn altijd weer een beleving – nu weer grappig, dan onweerstaanbaar swingend of ontroerend.

Afgelopen mei stonden mensen in Saarbrücken (Duitsland) uren in de rij voor een plaatsje in de kerk waar het Deep River Quartet een jubileumconcert gaf! En op 29 oktober zijn de mannen dus in ons eigen Maasland. Aarzel niet, en bestel alvast kaarten zodat je zeker weet dat je erbij kunt zijn!

Kaarten kosten €17,50 en zijn te koop via de Nationale Theaterkassa op 0900 9203 (€0,45 p/m) of via de website van de NTK. Ook zijn ze vanaf 6 september in de volgende winkels te koop:

 

– DA Drogisterij & Parfumerie, Huis te Veldelaan 2, Maasland

– Nationale Theater Kassa, 's Herenstraat 17, Maasland
– Juwelier Pullen, Nieuwstraat 12, Maassluis
– Albert Heijn Supermarkt Haring, Keenenburgweg 15, Schipluiden
– Primera Den Hoorn, Dijkshoornseweg 31, Den Hoorn
– Combi Vakfotografie Q, Hoofdstraat 44, De Lier
– Esquina Mode, De Tuinen 53, Naaldwijk

Alvast een voorproefje om u in de stemming te brengen: