ODO mist kans op promotie

Door Bestuur

ODO ging in Kamerik tegen SDO in een zeer spannende wedstrijd net tenonder. Na 70 minuten stond een 15-14 nederlaag voor ODO op het bord. De druiven waren na de wedstrijd extra zuur toen bleek dat Ijsselvogels niet van Maassluis had weten te winnen en een overwinning dus voldoende voor promotie was geweest.

Consequentie van de uitslagen van gisteren is dat het seizoen een mooi en spannend slot krijgt. In de laatste wedstrijd van het seizoen strijden ODO en IJsselvogels om de promotie naar de overgangsklasse. De winnaar zal promoveren, bij gelijkspel is ODO de gelukkige. Het zal een spannende pot worden, zowel ODO als IJsselvogels hebben na de zaal eigenlijk een slechte reeks neergezet. Maar op basis van een hele goede eerste helft van de competitie nog steeds kans op promotie.

Komt dat zien: 15:30 aan de Baanderheer.