4 juni ODO vrijwilligersavond, opgeven kan nog!

Door Bestuur

4 juni ODO vrijwilligersavond, geef je nu op!

Ook dit jaar bedankt ODO alle vrijwilligers met een gezellig avond.
De vrijwilligersavond vindt plaats op vrijdagavond 4 juni en is bedoeld voor iedereen die ODO een handje helpt, dus ongeacht hoe oud je bent en of je veel of weinig werk verricht. Ken je iemand die af en toe achter de bar helpt, de Praatpaal rondbrengt, Oud papier ophaalt, etc.? Geef het door!

Wat gaan we doen?
Tijdens de vrijwilligersavond krijgen we een workshop Disc Golf. Ben je nieuwsgierig wat Disc Golf is? Kijk dan op www.dizzydiscs.nl. Op de avond zelf wordt precies uitgelegd wat de bedoeling is.
Daarnaast is er gelegenheid om te volleyballen en/of gezellig met elkaar wat te drinken.
Het meedoen aan de activiteiten is geheel vrijblijvend. In principe wisselen we 3 keer door. Je gaat bijv. 1 uur volleyballen, 1 uur disc golfen en 1 uur gezellig wat drinken, maar het is ook mogelijk je voor bijv. één onderdeel op te geven.

Hoe kan ik me opgeven?
I.v.m. de organisatie willen we wel graag uiterlijk 1 juni as. weten aan welke activiteit(en) je mee wilt doen. Dit kun je aangeven via het inschrijfformulier in de kantine of door een mailtje te sturen naar vrijwilliger . Geef in de mail even aan, aan welke onderdelen je mee wilt doen.

En verder…
Waar? Op het ODO veld.
Hoe laat? Om 19 uur begint de avond. We gaan er vanuit dat je dan al hebt gegeten. De activiteiten zijn rond 22.30u afgelopen, maar de kantine blijft nog even open om gezellig wat te drinken.

Vragen? Neem dan even contact met mij op.

Karin den Heeten
V rijwilliger
06-41331169