ODO nog steeds tweede na verlies

Door Thijs

ODO 1 heeft zaterdag met 15-20 verloren van Vitesse. De ploeg uit Barendrecht is in de zaal kampioen geworden en had de goede vorm meegenomen naar Maasland. De gasten schoten met scherp en ODO moest had moeite om in het spoor te blijven. Na een doelpuntrijke eerste helft stond er een 8-11 achterstand op het scorebord. In de tweede helft opende ODO nog wel de score, maar Vitesse kon toch uitlopen naar vier doelpunten voorsprong. ODO kon niet meer in de buurt komen van de gasten en verloor met 15-20. Omdat ook de achtervolgers punten lieten liggen, staat ODO nog steeds tweede.
ODO 2 wist niet te winnen van KOAG 2. KOAG had veel minder moeite met scoren dan ODO en sloeg vlak na rust het beslissende gat. ODO verloor met 9-16.