ODO wint derby van ONDO

Door Thijs

ODO 1 heeft zaterdag gewonnen van ONDO. ODO pakte gelijk een 0-2 voorsprong en wist deze voorsprong uit te bouwen tot 4-8 met rust. OOk in de tweede helft nam ODO gelijk het initiatief en kwam op 4-9. ONDO kwam nog terug tot 2 doelpunten, maar toen was het weer ODO dat afstand nam. Bij 9-12 floot de scheidsrechter voor het einde.
ODO 2 speelde met 18-18 gelijk tegen koploper TOP 4. Het eerste deel van de wedstrijd was TOP de betere ploeg en met rust stond de ploeg uit sassenheim al met 13-9 voor. Na rust kwam TOP zelfs op 14-9, maar toen was het ODO dat beter in de wedstrijd kwam. Langzaam werd de achterstand kleiner en ODO voelde dat er kansen waren. Het gat werd gedicht en ODO pakte zelfs een 16-18 voorsprong met nog een paar minuten te spelen. Maar TOP gaf zich niet gewonnen en wist via twee afstandschoten een gelijkspel af te dwingen.