ODO boekt eerste overwinning

Door Thijs

ODO 1 heeft de eerste overwinning van het zaalseizoen binnen. De uitwedstrijd tegen Fortissimo werd met 14-15 gewonnen. Na een gelijkopgaande eerste helft, liep ODO in de tweede helft uit naar een comfortabele 8-14 voorsprong. ODO maakte het zichzelf daarna onnodig moeilijk door Fortissimo terug in de wedstrijd te laten komen. Even leek ODO opnieuw tegen puntverlies aan te lopen, maar met 14-15 konden de twee punten toch mee naar Maasland genomen worden.
ODO 2 pakte tegen SDO de derde overwinning op rij. Door fouten in de verdediging (drie stippen tegen) ging de wedstrijd in het begin gelijk op. Toen de verdediging bij de les was, liep ODO eenvoudig uit naar een 4-7 voorsprong met rust. De verwachte inhaalsprint van SDO bleef in de tweede helft uit, zodat ODO gemakkelijk verder kon uitlopen en een verdiende 7-14 overwinning boekte.