ODO verliest thuis van HKC

Door Thijs

ODO 1 heeft de thuiswedstrijd tegen HKC met 16-17 verloren. HKC nam in de eerste helft het initiatief en kwam op een 2-6 voorsprong. Nog voor rust stelde ODO orde op zaken en boog de achterstand om in een 8-7 voorsprong met rust. In de tweede helft lukte het ODO niet om het gat groter te maken en HKC bleef aansluiting houden. Vanaf 11-11 was het HKC dat steeds op voorsprong kwam. Met nog vijf minuten te spelen kwam HKC op een 15-17 voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. ODO kwam nog wel op 16-17, maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen.
ODO 2 won met 14-10 van Dalto 4. De eerste helft ging gelijk op dat leidde tot een 7-6 ruststand. In de tweede helft was ODO de betere ploeg. De verdediging hield goed stand en Dalto kon nog maar drie keer scoren. ODO zelf bleef goed aanvallen en liep uit naar een comfortabele 14-9 voorsprong. De 10e goal van Dalto was voor de statistieken.