ODO 1 en 2 nemen drie punten mee uit Voorburg

Door Thijs

ODO 1 heeft zaterdag teleurstellend gelijk gespeeld tegen VEO. In de eerste helft had ODO het betere van het spel. De doelpunten vielen gemakkelijk en ODO pakte een voorsprong van maximaal vijf doelpunten. Met rust was er nog steeds een ruime 7-10 voorsrong. In de tweede helft ging het bij ODO steeds moeizamer en bij VEO groeide het vertrouwen. Gesteund door het thuispubliek kroop VEO dichterbij en vond in het slot van de wedstrijd de aansluiting: 14-14. Beide ploegen hadden nog kansen op de winnende treffer, maar het bleef bij een gelijk spel.
ODO 2 speelde tegen VEO 2 en ging wel met de twee punten naar huis. In de eerste helft werd er weinig gescoord en hielden de twee ploegen elkaar goed in evenwicht. Met rust stond er een kleine voorsprong voor ODO op het scorebord (3-4). In de tweede helft was het ODO dat steeds op voorsprong kwam, maar VEO bleef steeds dichtbij. Twee minuten voor tijd kwam ODO weer op twee doelpunten voorsprong (10-12) en toen was het verzet bij VEO gebroken. ODO speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en gaf VEO geen kans meer om nog dichterbij te komen.