Pupillenmiddag

Door Marije

Pupillenmiddag in de herfstvakantie!!

In de herfstvakantie organiseren wij, van de AC, een leuke activiteit voor alle pupillen van onze vereniging! En dit jaar wordt het nog eens extra druk, vol, gezellig en leuk omdat jullie allemaal een vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen!

Zoals de meeste van jullie wel weten, hangen er elk jaar prachtige schilden in de zaal als versiering. Dit jaar gaan we opnieuw schilden verven, als ‘mascotte’ voor ODO 1 en als leuke aankleding voor de zaal!
Wat gaan we nog meer doen? Dit gaan we nog niet helemaal verklappen. Maar het wordt een sportieve, creatieve en gezellige middag, dat is zeker! Trek sportieve kleding aan en schoenen waar je goed op kunt lopen/rennen!

Omdat wij vanuit de AC een aantal zaakjes moeten regelen voordat we aan deze middag beginnen, moeten we wel weten wie er allemaal komen, daarom is het heel belangrijk dat je je afmeld als je niet komt! Heb je een vriendje of vriendinnetje dat meegaat, stuur ons dan even een mailtje of geef een belletje.

Dus nog even in het kort:

VOOR WIE: Alle pupillen van ODO (D-E-F en Kangoeroe-club!)
+ een vriendje of vriendinnetje
WAT: Pupillenmiddag bij ODO
WANNEER: In de herfstvakantie op vrijdag 23 oktober
HOELAAT: We verwachten jullie om 14:00 bij de kantine en het is ongeveer 16:30 afgelopen.
WAT DOEN WE?: Dat blijft nog even een verrassing….

Afmelden moet je doen, zo weten wij waar we aan toe zijn! Het liefst nog even een mailtje als je niet kunt komen. Inschrijven van vriendjes en vriendinnetjes kan via:

– even doormailen naar: Babette Heyblom
– eventueel doorbellen naar: Babette Heijblom; 0652204608 (liefst na 16:00)
– eventueel doorbellen naar: Marije van Dijk; 0623039277

Namens de AC,
Marije & Babette