ODO 1 herfstkampioen

Door Bestuur

Door een mooie en verdiende overwinning op IJsselvogels heeft ODO 1 de koppositie in de eerste klasse bereikt. En prachtige prestatie die ging langs 2 gelijkspelen en 5 (soms nipte) overwinningen. De competitie is precies halverwege en ODO heeft alle tegenstanders een keer ontmoet. ODO mag zich dus herfstkampioen noemen. In deze eerste klasse met veel gelijkwaardige tegenstanders een onverwacht goed tussenresultaat.

In de wedstrijd tegen IJsselvogels, onder leiding van oud-ODO trainer Rob Berreboom, ging het voor rust gelijk op. ODO stond bij rust 10-9 achter. Na rust ging ODO op het relatief hoge niveau door, IJsselvogels kon dit niet volhouden en ODO ging door naar een 12-15 overwinning.

In april gaan we verder in deze competitie en zullen dan zien of ODO kan doorzetten, of dat IJsselvogels of kampioenskandidaat Avanti ODO voorbij zullen gaan.