ODO wint overtuigend van Vitesse

Door Thijs

ODO 1 speelde zaterdag tegen Vitesse. ODO begon uitstekend en liep direct uit naar een 0-4 voorsprong. Helaas kon ODO deze grote voorsprong niet vasthouden en ging het met 6-7 de rust in. In de tweede helft werd het gat al snel groter en kon ODO de wedstrijd zonder veel problemen uitspelen. Eindstand: 10-14.
ODO 2 speelde wisselvallig tegen het verdedigend sterke KOAG. ODO kwam met 0-4 voor, maar met rust was KOAG weer tot één punt genaderd (3-4). In de tweede helft had ODO steeds een kleine voorsprong, maar KOAG wist steeds weer gelijk te maken. De wedstrijd leek te eindigen in een gelijk spel toen KOAG in de laatste minuut wederom gelijk maakte. Maar het was ODO dat deze wedstrijd het laatste woord had en in de laatste seconde de 8-9 scoorde.