Geen winst voor ODO bij ONDO

Door Thijs

ODO heeft aan de dubbele ontmoeting met ONDO slechts een puntje overgehouden.
ODO 1 speelde een gelijkopgaande eerste helft en had bij rust een kleine voorsprong (7-8). In de tweede helft werd en beter verdedigd en werden de doelpunten schaarser. ODO kon uitlopen naar een 8-11 voorsprong zo&#39n tien minuten voor tijd en leek daarmee de winst te gaan pakken. ONDO gaf echter niet op en ODO vergat om de wedstrijd definitief te beslissen. ONDO bleef wel scoren en maakte de stand een paar minuten voor tijd gelijk. In de laatste minuten werd er niet meer gescoord en zo bleef het bij een 11-11 gelijkspel.
ODO 2 speelde tegen ONDO 2 een wedstrijd waarin bijna niets lukte. Na een doelpuntloze eerste helft keek ODO al tegen een 7-0 achterstand aan. In de tweede helft werd de korf eindelijk gevonden, maar ONDO kon de voorsprong eenvoudig vasthouden. Eindstand: 13-5