ODO begint competitie met gelijkspel

Door Thijs

ODO 1 is de veldcompetitie begonnen met een 14-14 gelijkspel tegen Avanti. Na een sterk begin van ODO (2-0 voorsprong), kwam Avanti beter in de wedstrijd en liep uit naar een 4-7 voorsprong. Maar nog voor rust wist ODO de stand weer gelijk te trekken (8-8). Na rust bleef de wedstrijd gelijk op gaan tot 12-12. ODO leek er met de winst vandoor te gaan toen het een 14-12 voorsprong pakte. Helaas wist Avanti de stand weer gelijk te trekken. Beide ploegen kregen nog kansen op de overwinning, maar het bleef bij een 14-14 gelijkspel.
ODO 2 speelde tegen DVO 4 een prima eerste helft en stond bij rust al met 6-1 voor. In de tweede helft hield ODO de voorsprong eenvoudig vast, maar kon het gat niet groter maken. Aan het eind van de wedstrijd werd de concentratie bij ODO wat minder en kon DVO wat dichterbij komen. Bij 10-8 floot de scheidsrechter voor het einde.