Hemelvaarttoernooi

Door Margot

HEMELVAARTTOERNOOI – DONDERDAG 21 MEI 2009

Het hemelvaarttoernooi wordt gespeeld bij:

Oranje Nassau
Sportcomplex ’t Loopveld
Aanloop 1
1183 SZ AMSTELVEEN

Het sportcomplex ’t Loopveld ligt aan de Kalfjeslaan, op de grens van Amsterdam en Amstelveen, bij de Amstel.

VERTREK:
Vanaf SPORTHAL DE HOFSTEDE!!!

TIJD:
Graag om 07:45 uur aanwezig zijn zodat we om 08:00 uur met de bussen kunnen vertrekken. We zijn rond 18:30 uur weer terug in Maasland. Er is een busindeling gemaakt, let donderdagochtend goed op in welke bus je bent ingedeeld!!

BETALING:
De kosten zijn voor iedereen EUR 12,50 per persoon. Er wordt afgerekend voordat je de bus in gaat. Graag dus zoveel mogelijk gepast geld meenemen.

KUNSTGRAS / GEWOON GRAS:
De senioren, junioren, B en C aspiranten spelen op kunstgras. De pupillen (D, E, F) spelen op gewoon gras. Neem voor de zekerheid beide soort schoenen mee als je die hebt.

SCHEIDSRECHTERS:
ODO zal een aantal wedstrijden moeten fluiten. Deze wedstrijden worden ter plaatse toegewezen. Laat zoveel mogelijk mensen een fluit meenemen.

BENODIGDHEDEN
We hopen natuurlijk allemaal op mooi weer maar neem in ieder geval (naast je korfbalspullen) het volgende mee:

• Vuilniszak voor je sporttas
• Handdoek
• Warme droge kleding
• Regenjas
• Eten en drinken (is eventueel ook te koop)

VERVOER
We hebben 3 bussen geregeld. De bussen moeten eerst vol. Doordat we waarschijnlijk genoeg plekken hebben in de bussen wordt het afgeraden om met eigen vervoer te gaan en daar een vergoeding voor te krijgen.

ROUTEBESCHRIJVING
Vanaf de A10 (Ringweg Amsterdam) afslag S109 RAI. Bij de stoplichten de Europaboulevard volgen richting Amstelveen. Aan het einde van de Europaboulevard de rotonde 3/4 nemen. Vervolgens ga je bij de volgende rotonde rechtsaf langs de Amstel rijden tot aan café “Het Kleine Kalfje”. Hier rechtsaf de Kalfjeslaan op en dan de 1e weg links nemen. Direct daarna de schuin naar beneden lopende weg nemen. Het Sportpark ligt dan voor je.
Het Oranje-Nassau veld is het eerste veld aan je rechterhand.

Voor de ouders die hun kinderen vanuit Amsterdam met de auto meenemen en dus niet met de bus mee terug laten gaan; graag dit doorgeven Margot.

Mocht je toch niet mee kunnen schrijf dan zo snel mogelijk af bij je eigen wedstrijdsecretaris (Simon, Mieke of Monique).

Voor andere vragen: e-mail