ODO wint weer van All-Ready

Door Thijs

ODO 1 speelde voor de vierde keer dit seizoen tegen All-Ready en wist ook deze vierde wedstrijd te winnen. Het begin van de wedstrijd was voor de bezoekers die uitliepen naar een 0-3 voorsprong. Daarna nam ODO het heft in handen en boog de achterstand om in een 7-5 voorsprong bij rust. In de tweede helft was ODO de betere ploeg en liep uit naar vier doelpunten voorsprong. De wedstrijd werd geconcentreerd uitgespeeld en bij 15-10 floot de scheidsrechter af.
ODO 2 kan zich in de strijd om het kampioenschap geen misstap veroorloven. Tegen Excelsior 3 vielen de doelpunten moeilijk, waardoor de ploeg uit Delft in de eerste helft eenvoudig kon bijblijven. Na een 7-6 ruststand werd er in de tweede helft veel beter gespeeld. Zes doelpunten op rij zorgden voor een verdiende voorsprong die niet meer werd weggegeven. Einduitslag 14-8.