Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

Door Bestuur

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

Op maandag 20 april a.s. om 20:00 uur wordt in de Punt weer een Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) gegeven door Addie Goudzwaard, één van de mensen binnen ODO met de verklaring Sociale Hygiëne. Omdat ODO alcoholhoudende dranken verkoopt zijn wij verplicht een eenmalige instructie te geven aan al onze barvrijwilligers. Binnen ODO zijn dat de leden vanaf 16 jaar die opgesteld staan voor bardienst en de ouders die zaterdags en door de week de bar beheren. De instructie bestaat uit drie delen, namelijk kennis van de Drank- en Horecawet, informatie over alcohol en alcoholgebruik en de praktijk van verantwoord schenken. Het tekenen van de presentielijst is voor ODO het bewijs dat desbetreffende persoon de instructie heeft gevolgd. De instructie zal niet meer dan 1-1½ uur in beslag nemen.

Hieronder staat per team vermeld wie er volgens de administratie van de KC de instructie nog niet hebben gevolgd en worden op deze avond verwacht. Andere geïnteresseerden binnen ODO zijn natuurlijk ook van harte welkom.

ODO 2: Bianca, Suus
ODO 3: Bas, Bram, Jan-Henk, Monica
ODO 4: Linda
ODO 5: Bart, Margot, Marije, Michiel
ODO 6: Inge, Jarno, Marianne, Mark, Michelle, Ronald, Tessa
ODO 7: Bram, Corinne, Karlijn, Koen, Martin, Nikos, Noëlle, Rutger, Simone
ODO 8: Ria, Trudy
ODO A1: Iris, Joris, Joyce, Marloes, Nicole, Reinder, Roy
ODO A2: Bart, Floor, Jacco, Marijn, Romy, Teon, Tuan, Yoni
ODO A3: Annelies, Eline, Kelly, Laura, Lisa, Lotte, Romy, Serena

Ouders: Christine Kaandorp, Coby Zegwaard, Conny Scheffers, Corremarie Hoekveen, dhr en mevr. v.d. Burgh, Dhr en Mw Voogt, Edwine de Bruijn, Marga van Vliet, Margot Suijker, Margreet Poot, Marianne van Ruijven, Mevr. Mos, Mevr. van Viersen, Mevr. Kroes, Neline Zegwaard, Nelly Ramakers, Petra Kerkhof, Sofia Zegwaard, Theo van Vliet, Toke Ammerlaan

Mario Vermeer
Kantinecommissie (kc(a)odomaasland.nl)