Korfbal Leaguefinale 2009

Door Bestuur

Alle Lotto Korfbal Leagueclubs zjin hard bezig met de ‘Road to Ahoy’. Op zaterdag 18 april vindt in -onze korfbaltempel- Ahoy de Zonnetour.nl Korfbal Leaguefinale plaats! Een topevenement waar we als korfballers trots op mogen zijn. Onze finale in Ahoy is het grootste indoorsportevenement van alle teamsporten in Nederland.

De voorverkoop is gestart!
Wil jij er zeker van zijn dat je er bij bent tijdens het grootste en mooiste korfbalfeest van de wereld? Bestel dan je kaarten in de voorverkoop op de site van de KNKV. Ook dit jaar maak je met je toegangskaartje kans op een fantastische reis, aangeboden door Zonnetour.nl! Ahoy was vorig jaar snel uitverkocht, dus wacht niet langer en bestel je kaarten!

Wat kan je verwachten? De finale van de A-jeugd, evenals de strijd om de bronzenplak. De hoofdwedstrijd is natuurlijk de Zonnetour.nl Korfbal Leaguefinale. Maar ook een topartiest, acties, prijsvragen en nog veel meer. Kortom zaterdag 18 april wordt weer een dag vol topkorfbal, entertainment en korfbalvrienden onder elkaar. Daar moet je bij zijn!

ODO organiseert dit jaar geen kaartverkoop voor de leden, maar zelf bestellen is makkelijk. Bestel hier zelf je kaart of kaarten.