ODO verliest van koploper

Door Thijs

ODO 1 heeft de wedstrijd tegen koploper TOP niet weten te winnen. Bij beide ploegen werd er goed verdedigd en dat leidde tot een magere 5-5 ruststand. Ook in de tweede helft vielen de doelpunten moeizaam, maar het was TOP dat de voorsprong pakte. ODO wist de tweede helft slecht drie maal te scoren en zag TOP met 8-11 winnen. ODO staat nu met All Ready gedeeld tweede en zal met deze ploeg moeten strijden om de promotie naar de eerste klasse.
ODO 2 speelde thuis tegen Maassluis 2 en revancheerde zich voor het verlies in de uitwedstrijd. ODO begon moeizaam aan de wedstrijd en pas na een kwartier viel het eerste doelpunt. Vanaf dat moment was ODO de betere ploeg en drukte dat uit in een 7-1 ruststand. Na rust kwam Maassluis nog even dichtbij (7-4), maar ODO herpakte zich en kon de wedstrijd eenvoudig uitspelen. Eindstand: 12-8.