ODO start zaalseizoen met overwinning

Door Thijs

ODO 1 is de zaalcompetitie gestart met een thuisoverwinning tegen Olympia. ODO nam vanaf het begin het intiatief en kwam meteen op een 3-0 voorsprong. Olympia kwam nog terug tot 4-3, maar ODO liep weer uit naar een comfortabele 9-5 ruststand. In de tweede helft gingen beide ploegen gelijk op, maar ODO kwam nooit echt in gevaar. Bij 17-14 floot de scheidsrechter voor het einde.
ODO 2 speelde de eerste wedstrijd tegen een van de titelkandidaten Nieuwerkerk 2. In de eerste helft waren het vooral de verdedigingen van beide ploegen die opvielen. Pas na een kwartier viel het eerste doelpunt. ODO speelde goed, maar kon niet voorkomen dat Nieuwerkerk met een 2-5 voorsprong kon gaan rusten. In de tweede helft vielen de doelpunten makkelijker, maar ODO kon het gat niet meer dichten. Eindstand: 9-12.