ODO verliest thuis van TOP

Door Thijs

ODO 1 heeft het zaterdag net niet gered tegen TOP. In de eerste helft schoten de bezoekers met scherp en liepen uit naar een 6-10 ruststand. Het eerste kwartier na rust had TOP meer moeite met scoren en kon ODO het gat dichten. In het laatste deel van de wedstrijd vonden beide ploegen makkelijk de korf, maar het was TOP dat steeds weer een kleine voorsprong wist te pakken. ODO moest de winst uiteindelijk met 15-16 aan TOP laten.
ODO 2 won vrij eenvoudig met 9-5 van ONDO 3. Na een matige eerste helft stond er een 3-1 ruststand op het scorebord. In de tweede helft werden de kansen beter afgemaakt en kon ODO uitlopen naar een comfortabele voorsprong. Een paar tegendoelpunten in de laatste minuten zorgden ervoor dat ONDO toch nog wat dichterbij kon komen. Eindstand: 9-5.