Eindstand ODO EK Pool

Door Jannes

Zo, het EK zit erop, dus tijd om de balans op te maken van de ODO EK Pool. De verdiende overwinning van de Spanjaarden zette de top van het klassement nog even flink op z’n kop. Gevolg hiervan was dat Joris de Vos, lange tijd de trotse koploper, alsnog van het podium kukelde en uiteindelijk met een 4e plaats genoegen moet nemen. De uiteindelijke top 5 ziet er als volgt uit:

1. Michiel van der Vaart – 164
2. Ruben Beijl – 160
3. Jannes van der Vaart – 159
4. Joris de Vos – 153
5. Jesse van der Hout – 149

Ik begrijp dat er enige twijfel is ontstaan over de betrouwbaarheid van deze eindstand. Zolang er echter geen harde bewijzen boven tafel komen omtrent de vermeende fraude, blijft deze eindstand onveranderd en zal er in de loop van de week contact worden gezocht met de prijswinnaars waarvan het bankrekeningnummer nog niet bekend is. Daarbij, het ultieme bewijs dat ik in ieder geval niet heb gesjoemeld met de puntentelling, is natuurlijk dat Michiel boven mij is geëindigd. Verder wil ik er nog op wijzen dat ook Michiel gedurende het EK volledige toegang heeft gehad tot de database van de pool. Hier wil ik het voorlopig maar bij laten voor wat betreft het individuele klassement…

Het teamklassement is een prooi geworden voor de A1. Al vroeg in het toernooi pakten zij de koppositie om deze niet meer af te staan. Op gepaste afstand werd ODO 1 tweede, de derde plek is voor de A2:

1. ODO A1 – 134,25
2. ODO 1 – 124,17
3. ODO A2 – 122,25

Team ODO 7, bestaande uit Gerard van Santen, is op de laatste plek geëindigd met een fraai gemiddelde van 85 punten.

Tenslotte was er natuurlijk nog De Strijd Der Seksen. Deze is glansrijk beslecht in het voordeel van de mannen met een gemiddelde score van 111,92 punten, de vrouwen kwamen tot een verdienstelijke tweede plek met een gemiddelde van 102,05 punten. Ook lang niet slecht natuurlijk.

Verder nog het vriendelijke verzoek aan de mensen die hun inschrijfgeld nog niet betaald hebben, om dit op korte termijn alsnog even te doen! Prettige vakantie allemaal en tot over twee jaar bij de ODO WK Pool 2010!

Jannes