37e schoolkorfbalmiddag een groot succes

Door Jaap

Na een dikke twee maanden voorbereiding en trainingen was het gisteren alleen nog hopen op mooi weer. In de krant stond vorige week al dat we goed weer besteld hadden, en dat kwam ook dit jaar weer uit.

Het toernooi de instuif voor de allerjongsten verliepen gestroomlijnd. Alle 450 deelnemers kregen van onze hoofdsponsor BVB Substrates een mooie rugzak cadeau. Omdat Geel de beste kleur van de dag was op het toernooi was, werden na loting Geel 2 en 3 naar huis gestuurd met bioscoopbonnen voor het hele team.
Deelnemers die het zó naar hun zin hebben gehad dat ze alsnog lid willen worden van ODO kunnen ook mailen naar pupillen .

Ook de catering draaide op volle toeren: er is 30 liter pannenkoekenmix omgezet in heerlijke pannenkoeken en alle patat was op aan het einde van de dag.

Omdat één beeld nu eenmaal meer zegt dan 1000 woorden, heeft Wim Heyblom heel veel foto&#39s gemaakt die een aardige impressie geven van de middag.

Ik denk dat ik met trots kan zeggen dat het een zeer geslaagd evenement is geweest. Trots ben ik dan ook op alle ODO-leden en andere vrijwilligers die hun bijdrage aan dit grootse evenement hebben geleverd.