Heb je je al ingeschreven voor de ODO EK Pool??

Door Jannes

De selecties zijn inmiddels bekend, de meeste oefenwedstrijden zijn achter de rug en over twee dagen is de aftrap van het EK voetbal 2008. Uiteraard wordt er ook dit jaar weer een pool georganiseerd door ODO. De opzet is grotendeels hetzelfde als voorgaande keren; voorspel de uitslagen van de wedstrijden in de poulefase en voorspel welke ploegen de rondes daarna weten te bereiken.

De pool is bedoeld voor alle ODO leden (en natuurlijk ouders en supporters). De kosten van inschrijving bedragen €4,00. Dit bedrag kun je naar mij overmaken, of betaal wanneer je me bij ODO tegenkomt. Meer informatie hierover ontvang je na inschrijving.

Naast het individuele klassement wordt ook bijgehouden welk ODO-team het meeste verstand van voetbal heeft. Of staan de beste stuurlui ook in dit geval aan de zijlijn en zijn het de Supporters die er het meeste kijk op hebben?

Daarnaast wordt ook gekeken of mannen nu echt meer verstand hebben van voetbal dan vrouwen. De vorige ODO EK pool werd in ieder geval gewonnen door een vrouw, dus dat belooft niet veel goeds voor de mannen!

Al heel wat mensen hebben zich inmiddels ingeschreven, maar heb je dat nog niet gedaan, ga dan voor zaterdag 18.00 uur nog even naar www.odomaasland.nl/pool2008, lees de spelregels even door en schrijf je snel in!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail naar e-mail!

Jannes