ODO verliest van SDO

Door Thijs

ODO 1 verloor met 7-10 van SDO en deed daarmee slechte zaken in de strijd tegen degradatie. ODO had moeite om goede aanvallen op te zetten en bij rust stond er een 4-6 achterstand op het bord. Na rust had ODO een goede fase, maar elk ODO-doelpunt werd beantwoord door een treffer van SDO. Omdat ODO na rust slechts drie keer wist te scoren, had SDO weinig moeite om haar voorsprong te behouden.
ODO 2 verloor van het ervaren HKV/OE 4 en raakte daardoor zijn koppositie kwijt. ODO begon slecht en liet HKV meteen op een voorsprong komen. Naarmate de wedstrijd vorderde, ging ODO wel beter spelen maar het spel bleef te slap om het HKV echt moeilijk te maken. Hoewel er nog wel kansen op de gelijkmaker waren, bleeft ODO steken bij 9-10. Met nog drie wedstrijden te spelen, staat ODO nu twee punten achter op koploper SDO.